Nem hozzák ügyfelei időben a számlát?
Valós időben szeretne könyvelni?

Próbálja ki minél előbb egyedi megoldásunkat! Kérjen visszahívást!

4 érv amiért könyvelők már minket választottak

Könyveljen Ön is papírmentesen, hatékonyan, biztonságosan!
A PAPÍR HELYETT DIGITÁLISAN, DE EREDETIBEN ÉRKEZNEK A SZÁMLÁK
NEM VÁLLALJÁK A PAPÍR ALAPÚ TÁROLÁS FELELŐSSÉGÉT, NINCS TÖBB IDŐT RABLÓ KERESGÉLÉS
NAPI SZINTEN ÉRKEZNEK A DOKUMENTUMOK, VALÓS IDEJŰ KÖNYVELÉS
KÖLTSÉGEK HATÉKONY CSÖKKENTÉSE, ADATOK RÖGZÍTÉSÉNEK FELGYORSÍTÁSA

Filozófiánk: nem a papírra van szükségünk, csak a rajta lévő információkra!

A DOQdrive egy jogilag is eredeti, digitalizált dokumentumok tárolására és továbbítására alkalmas, felhő alapú dokumentumkezelő, amely forradalmasította az iratkezelés. Egyedi megoldásokra épülő technológia, előtérbe helyezve a környezettudatos gondolkodást.

A PAPÍR HELYETT DIGITÁLISAN, DE EREDETIBEN ÉRKEZNEK A SZÁMLÁK

Gyors és hatékony dokumentumkezelés! Ügyfelei akár irodából, akár külső helyszínről, egy mobil applikáció segítségével elküldheti Önnek eredeti számláit, papírmentesen. Hitelesített dokumentumaink bizonyító ereje megegyezik az eredeti papír alapú dokumentuméval, ugyanakkor nem tud megsemmisülni, elveszni, tönkre menni.

playitunes

NEM VÁLLALJÁK A PAPÍR ALAPÚ TÁROLÁS FELELŐSSÉGÉT, NINCS TÖBB IDŐT RABLÓ KERESGÉLÉS

Biztonságba helyezzük ügyfelei iratait! Felejtse el az “elveszett” és “nem találom” kifejezéseket! Kezelje ügyfelei fontos iratait, számláit a DOQdrive rendszerében! Minden dokumentumot elektronikus aláírással és időbélyeggel látunk el és a világ egyik legbiztonságosabb Microsoft Azure szerverén tároljuk. Garantáltan megszűnnek a papír alapú dokumentumok mozgatásával és tárolásával felmerülő többletköltségei, ill. számlák elvesztése.

NAPI SZINTEN ÉRKEZNEK A DOKUMENTUMOK, VALÓS IDEJŰ KÖNYVELÉS

Ossza be ön a munkaidejét! Nem hozzák időben a számlát az ügyfelek? Ha ön is túlterhelt a 20-a előtti időszakban, a DOQdrive nagy segítségére lesz! Ügyfelei azonnal eljuttathatják a könyvelendő anyagot, akár mobilapplikációnkkal is hitelesen, biztonságosan. Nem utolsó sorban elfelejtheti a papír alapú számlák tételes átvételét.

KÖLTSÉGEK HATÉKONY CSÖKKENTÉSE, ADATOK RÖGZÍTÉSÉNEK FELGYORSÍTÁSA

Ön jelentősen csökkentheti a dokumentumok tárolásával és biztosításával kapcsolatos költségeit. A DOQdrive rendszer lehetőséget biztosít a távmunkára, mellyel akár további bérköltségeket is csökkenthet. Optimalizálhatja munkaerőforrását, mivel a papíralapú dokumentumok kikerülnek a folyamatokból. Az adatrögzítés az OCR karakterfelismerőnek köszönhetően egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb a szakmai tudás érdemi munkával tölthető.

Kezelje, tárolja és archiválja dokumentumait biztonságban, egy helyen, eredetiben, papírmentesen.

Szakmai partnerünk, a papírmentes könyvelésről

Az ARKCONSULTING Kft. több, mint 15 éve dolgozik a KKV-k teljeskörű számviteli kiszolgálásával. Csapatunk könyvelőkből, tanácsadókból, adószakértőkből és bérszámfejtőkből áll. Fiatalos, lendületes kollégáinkkal több száz cég könyvelését látjuk el hónapról hónapra. Ahogy minden könyvelőirodának nekünk is rengeteg kihívásunk van az adatszolgáltatások, az adatmennyiség, illetve a váltakozó ügyféligényekből kifolyólag.

Egyik legnagyobb partnerünk kiszolgálásához kerestünk dokumentumkezelő rendszert, amikor a DOQdrive csapatával leültünk beszélgetni. A DOQdrive nem pusztán egy „zöld megoldás”, munkát és fejtörést spórol meg számunkra, amelyet így releváns szakmai munkára fordíthatunk. Tapasztalatunk szerint minimum napi 1,5-2 óra idő felszabadítással jár, ha egy könyvelő automatikus adatfeldolgozó mechanizmusokat vezet be.

A profi technikai megoldás miatt, amelyet alkottak, az elmúlt időszakban több ügyfelünknek ajánlottuk a DOQdrive bevezetését, és aktív használatát. Sőt a saját kollégáinkat is bevontuk a rendszer használatába, fejlesztési folyamataiba.

Az évek alatt felismertük, hogy a könyvelő kollégákat nem konkurenciaként kell kezelni, hiszen a szakmánk folyamatos szabályozása idegőrlő. Tiszteljük azokat a vállalkozókat, akik a mai napig viszik könyvelő irodájukat, fejlődnek és hisznek abban, hogy érdemes ezt a szakmát folytatni. A DOQdrive üzleti partnereként elhivatottak vagyunk a rendszer bevezetése kapcsán, amelynek mi a napi, könyvelői oldalában tudunk segíteni.

Funkciók amiért szakmai partnerünk minket választott

Hatékonyságot növelünk

Áfa rögzítés könnyen és néhány gombnyomással

Felhőben tárolunk

Nincs szükség az ügyfél által küldött pdf számlák nyomtatására és lefűzésére

Időt spórolunk

Riportolási idejét a felére csökkentheti azáltal, hogy minden egyszerre, valós időben a rendelkezésére áll

Segítjük a kommunikációt

Feltöltheti ügyfelei számára a folyószámlát, ügyfélkapura érkező tájékoztatóit, tehát kommunikációs felületet kap egy gombnyomással

Jójó, de a NAV elfogadja?

Kérjen visszahívást, válaszolunk kérdéseire és segítünk folyamatainak átalakításában. Tanácsadónk 24 órán belül hívni fog!

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK EGYÜTTMŰKÖDNIE?

4 pontban összegezzük
B2B / B2C / C2C

lehetővé válik, hogy cég cégnek, cég magánszemélyeknek ráadásul magányszemély magánszemélyeknek is küldhessen hiteles, digitális, EREDETI dokumentumokat papír és postamentesen.

Adatbiztonság (Microsoft Azure)

Minden adat és információ hitelesen, az Microsoft Azure által biztosított felhő tárhelyen, eIDAS törvénynek megfelelő, minősített szintű elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott.

Díjmentes / Beruházásmentes

Magánszemélyeknek díjmentes mobil applikáció. Cégeknek beruházásmentes, fogyasztásalapú havi díjas szolgáltatás.

Joghatással bíró, hiteles adatkezelés

Az alkalmazással készített adatok, legyen az dokumentum, kép, hang vagy videó GPS koordinátával, elektronikus aláírással és időbélyeggel vannak védve.

További részletek érdeklik?

Kérj visszahívást és munkatársunk részletes tájékoztatást nyújt számodra!

You don't have permission to register