DOQdrive

DOQdrive Business

Digitális dokumentumtár

teljesen felszabadíthatja irattároló szekrényeit, helységeit

DOQdrive Business

GDPR megfelelés

GDPR-nak megfelelő védelmet biztosíthat a céges iratokban megtalálható személyes adatoknak

DOQdrive Business

Bárhol, bármikor

Okostelefonnal rögzített dokumentumai azonnal bekerülnek a céges fiókjába

DOQdrive Business

Nincs több postaköltség

A HITELES dokumentumok elektronikus kézbesítésével elfelejtheti a Postára járást.

DOQdrive Business

Könyvelői hozzáférés

Könyvelője bármikor elérheti a neki szükséges számlákat, papírmentesen, eredetiben

DOQdrive Business

Visszakövethető eseménynapló

A logokkal rögzített dokumentumonkénti eseménynaplóból látszik, hogy melyik felhasználó, mikor, mit csinált. A jegyzőkönyv automatikusan rögzül és évekig visszakereshető.

DOQdrive Business

EU konform e-aláírás

Az egész Európai Unió területén elfogadott (eIDAS-ready) elektronikus aláírás és időbélyegző kerül minden iratra

DOQdrive Business

Digitálisan is joghiteles

Meglévő, vagy új dokumentumról az eredetivel megegyező, jogilag HITELES digitális másolat készíthető, így nincs szükség a hivatalos iratok kinyomtatására, tárolására.

Milyen előnyökkel jár ha digitalizálsz?

Amellett, hogy postai, nyomtatási költségeidet csökkented, időt spórolsz! Ráadásul környezettudatosságból is ötöst kapsz!

A lényeg: gondolkodjunk előre!!!!! – a hitelesítés nemzetközi szabályok és szabványok alapján történik, Európa bármely országában elfogadottak, így akár nemzetközi folyamatokban is döntő szerepe lehet! Védettséget ad, jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a belső folyamatokat, komoly anyagi megtakarítást eredményez! Lépj mihamarabb a hitelesített dokumentum kezelés útjára a DOQdrive Business segítségével, hiszen hatékonyabb munkafolyamatokkal rengeteg idő és költség takarítható meg.

Microsoft Azure felhőben tárolva

GPS koordináta rögzítése

Időbélyeg rögzítése

Hitelesítő aláírás

Csak te férsz hozzá

Nem módosítható

DOQdrive

Csökkentsd drasztikusan céged költségeit!

Nem csak papírmentes, zöldebb, de költséghatékonyabb is lesz céged ha minket választasz!

Gondolj bele mennyi papír alapú dokumentum van most is az irodádban! Hiába számlázunk már egyre többen online, a papír alapú számlák és dokumentumok mennyisége jelentősen továbbra sem csökken, ráadásul tárolási kötelezettségünk gyakran több évtized is lehet. Gondolj csak bele, például a HR dokumentumokba!

A DOQdrive megoldást nyújt Neked arra, hogy drasztikusan csökkentsd kiadásaidat. Legyen szó papír vásárlásról, nyomtatásról, tárolásról, postázásról, valamint az időtrabló visszakeresésről… e költségek mindegyikét megszüntetjük, hogy a felszabadult pénzt végre vállalkozásod további fejlesztésére fordíthasd!

12

hónap alatt akár,

50

% megtakarítás.

DOQdrive nélkül

 • Papír költség

 • Nyomtatási költség

 • Postázási költség

 • Tárolási költség

 • Humán költség

 • Megtakarítás

DOQdrive használatával

 • Papír költség

 • Nyomtatási költség

 • Postázási költség

 • DOQdrive éves díj

 • Humán költség

 • Megtakarítás

Kérj díjmentes konzultációt!

Szeretnéd, ha cégedben is csökkennének a dokumentumkezelési költségek? DOQdrive Business alkalmazásunk könnyebbé, gazdaságosabbá teszi céged működtetését. Megszünteti az elveszett iratok utáni kutatást, a felesleges nyomdai költségeket és átláthatóbbá varázsolja dokumentumkezelésedet.

Szakértő munkatársaink segítenek abban, hogy speciálisan céged szabjuk a DOQdrive Business szolgáltatását.

DOQdrive Business a gyakorlatban

Hol és mire használható a céged mindennapjaiban?

Kiknek ajánlott?

Szakterületekre bontott szolgáltatásaink

Könyvelők és bérszámfejtők

Megszűnik a papír alapú tárolás felelőssége, napi szinten érkeznek valós időben a számlák.

Szállítmányozás és logisztika

Ne veszítsen időt, számlázza fuvarköltségeit azonnal, a szállítmány átadását követően!

Üzletkötő
hálózatok

Online rögzített és aláírt szerződéskezelés. Megszűnnek a távolsági korlátok.

Építőipari
vállalkozások

Tervrajzok távoli jóváhagyatása, engedélyek online tárolása és megosztása.

Bank és biztosítási szektor

Távoli azonosítás és szerződéskötés lehetősége a b2c és b2b szektorban.

Munkaerő kölcsönzés és HR

Interjúk előszűrésének lehetősége, jelentkezők szerződéskötése online.

Mikró és kis vállalatok

Egyszemélyes vállalkozások papír alapú dokumentumainak kiváltására.

Közép és nagy vállalatok

Komplett vállalti dokumentáció kezelés a felhőben.

Megrendelőink véleménye a
DOQdrive Business-ről

Mennyibe kerül?

Válaszd alap csomagunkat, vagy kérj egyedi ajánlatot!
 • DOQbasic
 • Egyéni és kis vállalkozások részére

  • maximum havi 400 oldal feltöltése
  • dokumentumonkénti hitelesítés ( digitális aláírás és időbélyeg )
  • 5 választható dokumentum típus
  • maximum 5 felhasználó
  • saját indexálási lehetőség
  • dokumentum feltöltő applikáció
  • Microsoft Azure felhő tárhely 30 GB-ig
 • $ 129 EUR + Áfa /hó
 • Cégedre szabott ajánlat
 • Egyének részére
  Amennyiben minden adatot a rendelkezésünkre bocsájtasz, nem csak a DOQdrive Business szolgáltatásának díját küldjük el Neked, hanem a rendszer bevezetésével együtt járó megtakarítást is!
 • $ 100
 • Beállítási díj
 • Első, személyes rendszer beállítás költsége
 • Ft 650 EUR + Áfa
 • Tanácsadási díj
 • Személyes rendszertanácsadó óradíj, Budapesten díjmentes kiszállással.
 • $ 129 EUR + Áfa / óra

Kérdezz! Felelek.

Ügyfeleink gyakran feltett kérdései és azokra adott válaszok
A dokumentumok megőrzése ilyen formában minden magyar állami szerv számára elfogadható-e? Konkrétan milyen jogszabályi előírások alapján támasztjátok alá a szolgáltatást?

A 2015. évi CCXXII 21/a § törvény értelmében az elektronikus dokumentum ugyanolyan joghatással bír, mint a papíralapú dokumentum. Az Európai Uniós és magyar jogszabályok értelmében az elektronikusan aláírt és a papír alapú dokumentum joghatása között nincs különbség, azaz, az elektronikusan aláírt dokumentumot eredetiként kell kezelni, ha az a papír alapú dokumentumról a 451/2016 55. §  kormányrendelet alapján készült. Az elektronikusan aláírt dokumentum befogadása nem tagadható meg pusztán arra való hivatkozással, hogy annak formája elektronikus. Erről szintén az Európai Uniós (eIDAS Rendelet) és magyar jogszabályok is rendelkeznek. Természetesen előfordulhat, hogy a befogadói oldal erről nem tud, így akár jóhiszeműen megtagadja a befogadást. Ebben az esetben fel szoktuk hívni a figyelmet a jogszabályokra. Az elektronikus másolat nem garantálja, nem is garantálhatja, hogy az eredeti papír alapú okirat adattartalma helyes e vagy sem.

Kidobható-e a DOQdrive-ba feltöltött és hitelesített papír alapú dokumentum?

Érvényes szolgáltatói szerződés és másolatkészítési szabályzat megléte esetén valószínűleg igen, DE mindenképpen kérje tanácsunkat, mert dokumentumtípus és adott eset függvénye.

A rendszer azon túl, hogy elektronikusan tároljuk a dokumentumokat, alkalmas engedélyeztetési folyamatokra is pl. bejövő számlák esetén?

Igen, a rendszer alkalmas engedélyeztetési folyamatokra is, akár több szinten is. Ezt indexadathoz tartozó jogosultsággal tudjuk beállítani.

A honlap szerint az adatok megőrzése felhőben történik. Amennyiben valamilyen probléma adódik a szerverrel, milyen back-up rendszer/biztonsági lehetőség van erre az esetre?

Valóban felhőben történik a dokumentumok hitelesítése, tárolása. A Microsoft Azure szerverparkban többszöri biztonsági mentés készül a dokumentumokról, a megsemmisülés, sérülés esélye elenyésző. Ezen kívül saját, biztonsági mentés alkalmazható akár naponta, vagy hetente, havonta, évente, egy egyszerű export gombbal. Így akár saját szerveren, saját adathordozókon is tárolható, a hitelesített dokumentum

Amennyiben bármilyen okból megszűnne a kapcsolat a két fél között, hogyan lenne elérhető az adatállomány?

Egy egyszerű exporttal. Az így letöltött állomány hordozza a tanúsítványt, a dokumentumok aláírással, időbélyeggel ellátottak. A hiteles dokumentumok mellett egy csv formátumú adattáblázat is letölthető.

Hogyan néz ki a folyamat a szkenneléstől az input-ig? Milyen kontroll pontok alakíthatóak ki könyvelési szempontból?

Ez inkább belső adatkezelési szabályzat ad választ. A jelenlegi technológiát le tudjuk képezni DOQdrive rendszerbe. Amennyiben lehetőséget kapunk a munkafolyamatokba való betekintésre, szívesen segítünk ebben.

Példa: szkennelést követően, az illetékes személy (akinek erre jogosultsága van) feltölti a szerverről a PDF dokumentumot a DOQdrive rendszerbe, majd hitelesíti a feltöltött dokumentumo(ka)t, indexálja azokat, igény esetén visszakeresi

A felhőben tárolt adatoknál tetszőleges mappastruktúra hozható létre? Ha igen, akkor ezen mappák elérésének a jogosultságai korlátozhatóak?

Igen, tetszőlegesen konfigurálható a mappa struktúra, cégre szabhatók a dokumentumtípusok, ezek láthatósága, elérhetősége pedig felhasználónkként szabályozható.

Hogyan lehet keresni a felmentett dokumentumok között egyszerűen nagy mennyiségű számla esetében?

A feltöltött nagy mennyiség között is egyszerűen kereshetünk vissza, egyrészt az alapértelmezett adatok segítségével, ilyenek: feltöltő személy neve, feltöltés időpontja, eredeti csatolmány neve, egyedi azonosító. Másrészt a szabadon kialakított indexadatok alapján számlák esetében példa: számla sorszáma, partner neve, számla kelte, teljesítés dátuma stb. Harmadrészt pedig az OCR karakterfelismerő is segítségünkre lehet, mely beolvas minden nyomtatott betűt így akár indexálás nélkül is kereshetünk a feltöltött állományban.

Lehetséges-e jelölni a számlák esetében a programban, hogy már könyvelve, illetve utalva lettek-e? A rendszer mennyire támogatja, hogy minden számlát csak egyszer lehessen feltölteni?

Igen, indexadatokkal rögzíthető a dokumentum „életútja” Mikor érkezett, mikor lett iktatva, engedélyezve, utalva, könyvelve van-e és ha szükséges, hogy mikor. Ezek alapán tudunk keresni is. Az archiváló rendszer nem nézi tartalmilag a feltöltött dokumentumokat, így azt sem, hogy van-e esetleg duplikáció.

Összeköthető-e a díjbekérő-előlegszámla-számla?

Igen, a rendszeren belül logikai kapcsolat alakítható ki egy gazdasági esemény dokumentációi között. Címkével összerendezhető egy folyamat pl.: árajánlat – megrendelő – szerződés – számla – TIG – fénykép. A címke lehet ügyszám, megrendelés szám, ügyfélazonosító vagy projektszám akár.

Hogyan tudom mozgatni a feltöltött és hitelesített dokumentumot? Hogyan jut el ügyfelemhez vagy könyvelőmhöz a digitális irat?

A költséges és visszakövethetetlen papíralapú dokumentum mozgatásával szemben a DOQdrive rendszerből egy gombnyomással elküldheti ügyfelének a hiteles számlát. Adjon hozzáférést könyvelőjének, így azonkívül, hogy nem kell egy munkatársnak munkaidőben a könyvelendő anyaggal, majd az esetleges hiánypótlással könyvelőhöz mennie, számára is megkönnyíti az adatrögzítést, a felvitt adatok exportálhatóságával.

Hogyan történik az adatrögzítés? Kézzel kell beírnom az adatokat, vagy van lehetőség automatizálásra?

Az adatrögzítést elvégezheti egy egyszerű kijelöl – másol – beilleszt parancs sorral, így az adatrögzítés sokkal gyorsabb és pontosabb. Visszatérő, eleve elektronikus dokumentumról pedig sablonnal automatizálható az adatrögzítés.

Van lehetőség a későbbiekben a kialakított fiókot módosítani? A meglévő csomagot bővíteni?

Igen, az első rendszerbeállítás alkalmával kollégánk teljeskörű rendszerbemutató tart. Későbbiekben így szabadon módosítható a fiók, hozható létre új dokumentumtípus vagy mappa. Amennyiben eléri a szerződésben foglalt maximum feltöltés számot, jelez a rendszer és máris bővíthető a csomag.

Mit jelent az, hogy hiteles fénykép?

Egyedi mobilapplikációnk segítségével olyan fényképet készíthet, mely akár egy bírósági eljárásban is perdöntő lehet.
A hiteles kép lényege, hogy a készítést követően rögzül a kép készítőjének személye, a kép készítésének időpontja, valamint a pontos GPS koordináta.

Ezen adatokkal együtt a kép bekerül a végső tárhelyére a felhőbe, ahol azonnal hitelesítésre kerül, azaz ellátjuk elektronikus aláírással és időbélyeggel! Így a kép készítését követően másodpercekkel később megszűnik a módosítás lehetősége és teljes bizonyító erővel fog rendelkezni, hogy ki, mikor és hol készítette az adott képet!

Még nincs DOQdrive applikációd??? Töltsd le most!

playitunes

You don't have permission to register